Pályázatok

szabadakadémia

A Széchenyi  Család több pályázatot is indít, amik kapcsolódnak a céljaihoz. Itt megtekintheti a kiírt, valamint múltbéli pályázatainkat.

Programok, pályázatok

3 minta

Több területen szándékozunk programokkal megjelenni,  felismerve és szem előtt tartva korunk aktuális problémáit, melyekre erőnkhöz mérten válaszolni kívánunk.

Széchenyi örökség

szechenyi emlekev

2016-os évben emlékezünk meg Széchenyi István születésének 225. évfordulójáról, melynek kapcsán programsorozatot hirdetünk, melynek célja a nagy formátumú család szellemi örökségének megőrzése.

 

Híreink

II. Széchenyi tábor

Kedves Barátaink!

A II. Széchenyi tábor „Budapest Gróf Széchenyi István szemével” elnevezést kapta amely, július 2.-án vasárnap kezdődik, amit Budapesten tartunk meg a tavalyi csapattal. Célunk megőrizni, tovább vinni azokat a reformokat és azt az eszmeiséget, valamint a nemzet kulturális örökségünket, mely olyan értékrendet képvisel, mely méltó a Széchenyi névhez. A gyerekek tavaly Nagycenken egy hetet töltöttek „Széchenyi István szívében”, most Budapesten láthatják amit Gróf Széchenyi István a hazájára, nemzetére hagyott.

Köszönjük minden támogatónak hogy segítségükkel újra létre jöhetett a tábor.

Szeretettel:
A Gróf Széchenyi Család

 tabor

 

"Mióta élek, kimondhatatlan vágy él lelkemben. Magyarország kifejtése, a  magyar  nemzet  feldicsőítése él minden  csepp  véremben."

Gróf Széchenyi István

szechenyi cimer