Pályázati felhívás az "Év Széchenyi Vállalkozása 2017" díj elnyeréséért

Pályázati felhívás

AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA  2017 díj elnyeréséért

 aaaaaaIMG 9213A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent. 

Díjak

1.  AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017-ben két kategóriában hirdetett FŐDÍJAT, az évi ötszáz millió forint feletti árbevétellel rendelkező cégek és az évi ötszáz millió forint alatti bevétellel rendelkező cégek kaphatják.

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgáljuk. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat azok kaphatja, aki a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta.

2. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 INNOVÁCIÓ díj

3. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TERMELÉKENYSÉG díj

4. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS díj

A pályázók tevékenységét ezen a három területen külön is értékeljük és az egyes területek legjobbjait díjazzuk.

Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, amelyek szeretnék méltatni cégen belül a „döntést hozó női vezetőiket”.

Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, akik nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatására.

5. Idén is az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 programsorozathoz kapcsolódik a Bridge Budapest, a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal karöltve SZÉCHENYI-BRIDGE BUDAPEST 2017 külön díjat adunk át egy mikro-vállalkozásnak.

6. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 A CSALÁD KÜLÖNDÍJA

A Széchenyi család felismerte, hogy minden mérésnek, mutatónak vannak korlátai, illetve bizonyos nagy tettek nem fejezhetők ki számokkal. Ezért a család tagjai úgy döntöttek, hogy egy különdíjat adnak annak a pályázónak, amelyik a magyarság számára legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.

Minden nem díjazott pályázó szervezet, vállalkozás Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 oklevelet kap.

A pályázók köre

A pályázat nyilvános. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét.

Pályázati nevezési díj: évi 500 millió összbevétel felett 300.000,- Ft, azaz Háromszázezer Forint a nevezési díj, évi 500 millió forint összbevétel alatt 100.000,- Ft, azaz Százezer Forint a nevezési díj.

A mikro-vállalkozásoknak és azoknak a cégeknek, amelyeknek az évi összbevétele 70 millió forintot nem haladja meg, a pályázat benyújtásához nem kell díjat fizetniük, számukra a részvétel ingyenes.

Pályázati nevezési díj fizetési számlaszáma: OTP Bank 11713081-20013530

A pályázatok értékelésének rendszere

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány öt tagú zsűrit kért fel a pályamunkák értékelésére. A zsűri a vállalkozások mérlegéből és eredmény-kimutatásából származó, illetve a cégek HR vezetőjétől bekért adatokból állapítja meg a termelékenységet. A pályázók ezen kívül közvetlenül is átadnak a zsűrinek információkat, melyekből a zsűri értékelni tudja az egyes pályázók társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményét. Az innovációs aktivitás értékeléséhez szintén a cégek által szolgáltatott adatok alapján történik az értékelés, melyekből 3 mutatót számol ki a zsűri. Igyekeztünk olyan mutatókat alkalmazni, melyek lehetővé teszik a különböző profilú és méretű vállalkozások összemérhetőségét.

Regisztrációs cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 11., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a jelentkezést követően küldjük meg a kérdőívet.

Regisztrációs űrlap letölthető itt:  Regisztráció

Pályázati díj fizetése, szerződés megkötése, dokumentáció beadása, befogadás lezárása:     

ÚJ IDŐPONT ! 2017. November 05.

Pályázók értékelésének, minősítésének határideje: 2017. November 21.

Résztvevők tájékoztatása az eredményről: 2017. November 23.

Díjátadás időpontja: 2017. December 01. de. 11:00 óra

Díjátadás helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum, Széchényi Ferenc terem

Köszönjük érdeklődésüket. Várjuk jelentkezésüket, sikeres részvételt kívánunk!