Mikulásgyár

Védnökök voltunk a Jubileumi Mikulásgyárban.

mikulasgyar

 

A  Gróf Széchenyi Család Alapítvány 2014-ben a 10. Jubileumi Mikulásgyár nagyszerű, emlékezetes eseményén  védnökként volt jelen. Csodálatos pillanatokat élhettünk meg, amikor a gyerekek és a felnőttek arcában boldogságot láttunk.
A Mikulásgyár mozgalom az a pontja az évnek, amikor az  ország egy fontos dologért összefog, ez pedig: a segítség, a  gyűjtés, a támogatás, és a tolerancia.                             

Kép1Ezt köszönhetjük Zsolnai Endrének, a Mikulásgyár alapítójának, és az  ő általa felkért támogatóknak.
Ha szívedben örömet akarsz érezni még az év utolsó hónapjában is, látogass el a Mikulásgyárba! Ha van rá lehetőséged, segíts a gyűjtésben, hogy  elérjük a 300 ezer gyerek megajándékozását.

És ne feledkezzünk meg hogy egész évben lehet Mikulás...A somogyvári állami gondozott , hátrányos helyzetű gyerekek a Széchenyi Imre által ránk hagyott kastélyában élnek.  2014  december 5.-én és 6.-án  Budapesten járhattak a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Mikulásgyár (Zsolnai Endre), illetve több  civil szervezet,  vállalkozás támogatásával.

Csodálatos  két napot tölthettünk  a gyerekekkel, akik  többek között látogatást tettek a   Mikulásgyárban, ami hatalmas élmény volt mindenki számára.

Nagyon sok szeretetet kaptunk tőlük.